Képző regisztráció

Tartalomjegyzék

Főoldal Jelentkezés tanfolyamokra
Képző regisztráció Képzők keresése
Regisztráció magánszemélyként Regisztráció támogatóként
Tanfolyamkeresés


Regisztráció képzőként

Bejelentkezés/Regisztráció ikon Kattintsunk a képernyő tetején található, kék keretbe foglalt emberke ikonra. Ha az egeret az ikon fölé visszük, a színe narancssárgára változik, és buborékszövegben megjelenik az ikon funkciója.

Kattintás után az oldal tetején lenyílik egy kék sáv, amibe található a bejelentkezéshez szükséges e-mail címet és jelszót kérő beírómező, illetve a regisztráció gomb. Újboli kattintásra ez a felső sáv visszacsukódik eredeti méretére.

Bejelentkezés/Regisztráció sáv

A regisztráció megkezdéséhez nyomjunk a Regisztráció feliratra. A megjelenő űrlapon a Regisztráció típusánál válasszuk a Képzőt, majd adjuk meg a kért adatokat.

A csillaggal jelzett mezők kitöltése kötelező!

A sok adatra azért van szükség, hogy a JóKépzés.hu adminisztrátorai minél könnyebben, hamarabban ellenőrizhessék a céget.

Részlet az Általános Szerződési feltételekből

VIII. Mely képzők a jó képzők, aki feltehetik képzéseiket a képzést ajánló weblapra?

8.1. A Felnőttképzési törvényben foglalt engedélyezési eljárás alapján engedéllyel vagy érvényes akkreditációval rendelkező képzőhely képzései

8.2. Támogatott képzések esetén elfogadjuk a támogató által a képzéssel meghatározott kritériumoknak megfelelő minősítést – minden támogatott képzés felkerülhet a weblapra

8.3. A felsőoktatási intézmények által meghirdetett iskolarendszeren kívüli képzések (szakmai és továbbképzések)

8.4. Egyéb esetben legalább 2 munkaadótól vagy 20 végzett hallgatótól szerzett pozitív referencia

8.5. Hallgatói visszajelzések alapján levesszük azokat a képzőket a listáról, ahol a képzés színvonala, a képzés feltételei nem megfelelőek

8.6. Levesszük azokat a képzőket a weblapról, akik az előző feltételeket már nem teljesítik, vagy akiket töröltek a minősített

8.7. Levesszük azokat a képzőket a weblapról, akik az első bekezdésben engedélyüket, akkreditációjukat a képzésekkel kapcsolatban felmerült minőségi kifogások miatt elvesztették

8.7. Levesszük azokat a képzőket a weblapról, akik az első bekezdésben engedélyüket, akkreditációjukat a képzésekkel kapcsolatban felmerült minőségi kifogások miatt elvesztették

Kérjük, ezek szerint töltsék ki a regisztrációs űrlapot hogy mielőbb aktiválhassuk cégüket!

Nyilatkozni kell az Általános szerződési feltételek elfogadásáról illetve lehetőségünk van a JóKépzés.hu hírlevelére feliratkozni, így értesülhetünk a friss információkról, a weboldal új funkcióiról.

A Regisztráció gomb megnyomásával küldhetjük el jelentkezésünket.

Amennyiben kihagytunk egy kötelező adatot, a rendszer nem engedi elküldeni a regisztrációt, és felugró ablakban figyelmeztet a hiány pótlására.

Hiányzó adatra figyelmeztetés

A rendszer szintén ellenőrzi az e-mail cím formátumának helyességét. A hibásan megadott címről felugró ablakban figyelmeztet.

Hibásan megadott e-mail cím formátumra figyelmeztetés

A regisztrációkor megadott adatainkkal az ott megadott e-mail címre a rendszer egy automatikus üzenetet küld. Ebben található egy link, rákattintva erősíthetjük meg regisztrációnkat, melyet a JóKépzés.hu adminisztrátorai ellenőriznek. Az aktiválásról e-mail üzenetben kapunk értesítést.

Az aktiválás után már be tudunk lépni az itt megadott e-mail címmel és jelszóval az oldalra, és folytathatjuk az adatok feltöltését.