Képzők

EDUTUS Egyetem Képző értékelése

Kapcsolat:

Székhely: Magyarország 1114 Budapest Villányi út 11-13

Tel: 061/450-2420

E-mail: balazs.jozsef@edutus.hu

Web: edutus.hu


Magunkról:

Az Edutus Egyetem Magyarország egyik leginnovatívabb, szakmailag folyamatosan fejlődő, földrajzilag terjeszkedő felsőoktatási intézménye célul tűzte maga elé, hogy a Kárpát-medencében megkerülhetetlen szereplője legyen a gyakorlat alapú gazdasági, műszaki felsőoktatási és szakképzési rendszernek. Fontos feladatának tekinti a régió, ill. ezen belül kiemelten Komárom-Esztergom megye és a Közép-magyarországi régió munkaerő-piaci igényeinek figyelemmel kisérését és képzési, szakképzési igényeinek kielégítését.


Felnőttképzési tevékenység

Korunk egyik legfontosabb versenyfeltételi kérdése a szakképzett és alkalmazkodni képes munkaerő rendelkezésre állása, amely feltételezi a megszerzett ismeretek állandó frissítését, korszerűsítését. A gyorsan amortizálódó korábbi tudás alapkövetelménnyé teszi a folyamatos tanulást, a szakterületen való továbbképzést, esetenként teljesen új tudás megszerzését vagy új szakterületekre irányuló átképzést.

Az egyetem felnőttképzési tevékenységén belül meghatározó az iskolarendszeren kívüli engedélyezett felnőttképzések szervezése és lebonyolítása. A felnőttképzési programok szervesen illeszkednek az Egyetem egyéb képzésein oktatott tárgyakhoz.

Főbb képzéstípusok:

• OKJ szerinti szakképzések
• egyéb szakmai célú képzések
• idegen nyelvi képzések
• egyéb képzések, tréningek

Mostanában induló képzéseink:

A képző összes képzése