Képzők

Dover Nyelvi Centrum Kft Képző értékelése

Kapcsolat:

Székhely: Magyarország 1052 Budapest Bécsi utca 3

Tel: 0612670606

E-mail: dover@dover.hu

Web: dover.hu


Magunkról:

A Dover Nyelvi Centrum 1992. májusában alakult, Dohár Péter, Hencsei Kálmán és Verasztó Lajos vezetésével.
Az iskola nevét Dohár Péter és Verasztó Lajos nevének összevonásából kapta. Véletlenül ugyanaz, mint a híres fehér sziklás város neve. Az iskola azonban sok más nyelvet is tanít az angolon kívül.
Dohár Péter, angol-magyar szakos tanár, 1979 óta foglalkozik felnőttoktatással és felnőttoktatás szervezésével.
Verasztó Lajos, a Színművészeti Főiskolán tanult, majd angol-magyar szakon diplomázott. 1971 óta foglalkozik nyelvtanítással és oktatásszervezéssel.
A Dover Nyelvi Centrum nem üzleti megfontolásból indult. Alapítói egyetemista koruktól kezdve túlnyomórészt felnőttek nyelvi képzésével foglalkoztak. Pályájuk véletlenül úgy alakult, hogy mindig felnőtteket tanítottak. Jóval előtte tisztában voltak a nyelvtudás, illetve a nyelvtanítás fontosságával, mint ahogy Magyarországon általános igényként jelentkezett annak szüksége.
Módszerük, szemléletük, meggyőződésük nem minden pontot illeszkedett az állami rendszerbe, viszont úgy gondolták, hogy a nyelvtanításhoz jól értenek. Ez indította őket magániskola alapítására.
Véletlen volt, hogy akkor szakadt az országra a nyelvtanulás égető szüksége, amikor az alapítók elhatározták, hogy végre saját örömükre teszik azt, amihez értenek, és amivel szeretnek foglalkozni. Racionális és humanista szemléletük, tanári hivatástudatuk, humorérzékük, lelkiismeretes munkájuk ma is áthatja a cég szellemét. A Dover Nyelviskola mélyen humanista, demokratikus szellemű hely. A Dover Nyelvi Centrum ember léptékű hely, ahol a tulajdonosok, vezetők, szakmai és adminisztratív irányítók szerencsés egységben, természetes emberi harmóniában működnek együtt egymással és a hallgatókkal.
A Dover tanfolyamok hallgatói az alap- és középfokú tudásszint elérése után Cambridge Advanced, Euro és Origo felsőfokú, valamint Cambridge Proficiency szinten is kiválóan teljesítenek. Az elmúlt két évben különösen magas volt a sikeres Euro, Origo és Cambridge vizsgák aránya.

Képesítések, elismerések

Fényképek

Mostanában induló képzéseink:

A képző összes képzése