Képzés bemutatása:
A vendéglátó üzletvezető a vendéglátó egységben a beszerzési, termelési, értékesítési és raktározási tevékenységet végzi, irányítja. Szervezi és ellenőrzi az üzlet működését. Kialakítja üzletpolitikáját és marketing stratégiáját, ápolja az üzleti és vendégkapcsolatokat. Megszervezi az egység adminisztrációs rendjét, biztosítja a tűz-, munka- és tulajdonvédelmi előírások betartását, gondoskodik a higiéniás szabályok betartásáról. Teljes körű leltár- és anyagi felelősséggel tartozik az egységben lévő eszközökért.Képzettséggel betöltendő munkakör:
Bárvezető Cukrászdavezető Cukrászüzem vezető Csárda üzletvezetője Étterem üzletvezetője Konyha-vezető (Séf) Munkahelyi étkezde, étterem vezetője Népkonyha vezetője Vendéglő üzletvezetője Borozó üzletvezetője Büfé-, bisztróvezető Cukrászda-, fagylaltozó vezető Eszpresszó-, kávézóvezető Italboltvezető Kávéház üzletvezetője Söröző üzletvezetője Teázó üzletvezetőjeA jelentkezés feltételei:
- szakmai orvosi alkalmasság nem szükséges
- Szakmai előképzettség: Cukrász, Szakács, Pincér, vagy Vendéglátó eladó szakképesítés Előírt gyakorlat: szakmai előképzettségben szerzett szakképesítéssel betölthető munkakörben szerzett legalább két éves gyakorlat Pályaalkalmassági követelményeknek való megfelelés
Megszerezhető végzettség
Vendéglátó-üzletvezető
Általános tudnivalók:
A képzés hossza: 480 óra
A képzés várható indulási ideje: 2017-07-01
Várható befejezése: 2018-01-01
Jelentkezési határidő: 2017-07-01
Jelentkezés helye: Magyarország, 1093 Budapest, Vámház körút 1-3.
Képzés helye: Magyarország, 1093 Budapest, Vámház körút 1-3.
Támogatott képzés?
Szakképzés?
Minimum fő: 10
Maximum fő: 25
Eddigi jelentkezések: 1
Időbeosztás: Szombaton
Árak / támogatás
Irányár: 175000 Ft
Vizsgadíj: 25000 Ft
Tovább a képző adatlapjára »
Jelentkezés a tanfolyamra
A képzésre a jelentkezés már lezárult!