Vendéglátó-üzletvezető - ALFA KISOSZ Érdekvédő és Képző Egyesület

Képzés bemutatása:

A vendéglátó üzletvezető a vendéglátó egységben a beszerzési, termelési, értékesítési és raktározási tevékenységet végzi, irányítja. Szervezi és ellenőrzi az üzlet működését. Kialakítja üzletpolitikáját és marketing stratégiáját, ápolja az üzleti és vendégkapcsolatokat. Megszervezi az egység adminisztrációs rendjét, biztosítja a tűz-, munka- és tulajdonvédelmi előírások betartását, gondoskodik a higiéniás szabályok betartásáról. Teljes körű leltár- és anyagi felelősséggel tartozik az egységben lévő eszközökért.

Képzettséggel betöltendő munkakör:

Bárvezető Cukrászdavezető Cukrászüzem vezető Csárda üzletvezetője Étterem üzletvezetője Konyha-vezető (Séf) Munkahelyi étkezde, étterem vezetője Népkonyha vezetője Vendéglő üzletvezetője Borozó üzletvezetője Büfé-, bisztróvezető Cukrászda-, fagylaltozó vezető Eszpresszó-, kávézóvezető Italboltvezető Kávéház üzletvezetője Söröző üzletvezetője Teázó üzletvezetője

A jelentkezés feltételei:

  • szakmai orvosi alkalmasság nem szükséges
  • Szakmai előképzettség: Cukrász, Szakács, Pincér, vagy Vendéglátó eladó szakképesítés Előírt gyakorlat: szakmai előképzettségben szerzett szakképesítéssel betölthető munkakörben szerzett legalább két éves gyakorlat Pályaalkalmassági követelményeknek való megfelelés

Megszerezhető végzettség

Vendéglátó-üzletvezető

Általános tudnivalók:

A képzés hossza: 480 óra

A képzés várható indulási ideje: 2017-07-01

Várható befejezése: 2018-01-01

Jelentkezési határidő: 2017-07-01

Jelentkezés helye: Magyarország, 1093 Budapest, Vámház körút 1-3.

Képzés helye: Magyarország, 1093 Budapest, Vámház körút 1-3.

Támogatott képzés?

Szakképzés?

Minimum fő: 10

Maximum fő: 25

Eddigi jelentkezések: 1

Időbeosztás: Szombaton

Árak / támogatás

Irányár: 175000 Ft

Vizsgadíj: 25000 Ft



Tovább a képző adatlapjára »

Jelentkezés a tanfolyamra

A képzésre a jelentkezés már lezárult!