Kozmetikus - MODELLO Módszertani és Képzési Intézet

Képzés bemutatása:

A kozmetikus az egészséges arc és test ápolásával, állapotának javításával, illetve fenntartásával manuálisan és elektorkozmetikai készülékek alkalmazásával, tartós sminkkészítéssel/vagy speciális arc- és/vagy testkezeléssel. valamint az ehhez szükséges feltételek megteremtésével és kozmetikumok forgalmazásával foglalkozik. A kozmetikus minden tevékenységet egészségügyi szemlélettel és felelősséggel végzi. Maximálisan betartja az egészségügyi és higiéniai szabályokat, ezzel biztosítja a páciens és saját egészségét, testi épségét. A szakképesítéssel rendelkező képes: - kozmetikai alap és kiegészítő műveleteket végezni, manuális és gépi módszerekkel - diagnosztizálni, kezelési tervet összeállítani, kozmetikus által kezelhető kozmetikai hibákat kezelni - professzionális kozmetikumokkal dolgozni, azok alap-, és hatóanyagait ismerni, és kiválasztani a - bőrtípusnak, és az általa kezelhető rendellenességnek megfelelő készítményt - kendőzni tartósan, tanácsot adni az otthoni bőrápolással kapcsolatban - speciális arc és testkezelést végezni, tanácsot adni az otthoni bőrápolással kapcsolatban - megismerni a legújabb szakmai újdonságokat, rendszeresen továbbképzéseken részt venni - dönteni a szolgáltatás elvégzésének módjáról, vagy orvosi segítség igénybevételét ajánlani, ha az egészséges állapottól eltérő elváltozást észlel

Képzettséggel betöltendő munkakör:

Sminkes, Kozmetikus, Elektrokozmetikus

Szakmai követelmények:

11720-16 Kozmetikus szakmai gyakorlat, 11721-16 Kozmetikus szakmai elmélet, 11722-16 Elektrokozmetika, 11723-16 Speciális kozmetikai eljárások, 11724-16 Kozmetikus marketing, 11498-12 Foglalkoztatás I. (érettségire épülő képzések esetén), 11499-12 Foglalkoztatás II.

A jelentkezés feltételei:

  • 18. betöltött életév
  • szakmai orvosi alkalmasság szükséges
  • érettségi végzettség

Megszerezhető végzettség

Kozmetikus OKJ bizonyítvány

Általános tudnivalók:

A képzés hossza: 1300 óra

A képzés várható indulási ideje: 2017-08-01

Várható befejezése: 2018-02-05

Jelentkezési határidő: 2017-07-19

Jelentkezés helye: Magyarország, * 06-37/301-649, .

Képzés helye: Magyarország, 3531 Miskolc, , út

Támogatott képzés?
Támogató intézmény: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja

Szakképzés?

Minimum fő: 16

Maximum fő: 30

Eddigi jelentkezések: 10

Időbeosztás: Hét közben

Árak / támogatás

Irányár: érdeklődjön Ft

Támogatás leírása/feltétele: Tájékoztatást a BAZ Megyei Kormányhivatal lakóhelye szerinti területileg illetékes Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya tud adni.



Tovább a képző adatlapjára »

Jelentkezés a tanfolyamra

A képzésre a jelentkezés már lezárult!